Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ами наблюденията по мненията на колегите е присецване при смяна на предавките, или направо смяна с удар. Хубаво е да се провери от студено палене, за да се види дали има промяна в работата като се покара колата и загрее маслото на кутията. В сервиза, в който ходя са ми казвали, че си е сравнително кекава и не е рядко виждано "мозъка" ѝ да даде фира. Изтеглиш ли късата клечка излиза колкото съединител с маховик при 2.4, нещо такова,. Като добавиш и по-високия разход.. сам прецени

Comment

• Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
      Ами наблюденията по мненията на колегите е присецване при смяна на предавките, или направо смяна с удар. Хубаво е да се провери от студено палене, за да се види дали има промяна в работата като се покара колата и загрее маслото на кутията. В сервиза, в който ходя са ми казвали, че си е сравнително кекава и не е рядко виждано "мозъка" ѝ да даде фира. Изтеглиш ли късата клечка излиза колкото съединител с маховик при 2.4, нещо такова,. Като добавиш и по-високия разход.. сам прецени
      Благодаря ти за съвета, ще наблюдавам за тези проблеми. Нека да имам късмет да се падна на качествена кола!

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
        Мооже. Не бях забелязал огледалата

Значи във Враца много ги вкарват Това ще да е мястото, за който си търси TI-ка

Това да не е тази дето беше с проблем и беше оправена .? Или май се бъркам
        Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
        Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
          Колега , просто в БГ се вкарват кошери .. на които им се търсят пари после .. Аз следя тази тема всеки ден, както и всичките обяви в мобиле и карс и положението не е розово . Имаше 2 ТИ-ки що годе хубави за по 12-3 к но попиха водя накъде ..

http://www.cars.bg/c1740218 Тази е някаква нова .. но като гледам правописа в Допълнителна информация ...

Хмм и тази е нова ..http://www.cars.bg/c1777349
          За 12к оная от Овча купел ще стане цвете. че и ще остане
          Тия от Враца са австрийки или швейцарки, т.е. с ръжда отдолу

Comment

• Уха 12к, ела да ти дам мойта за 10, бонус чисто нови зимни мишлен алпин и още други глезотии
            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
              Уха 12к, ела да ти дам мойта за 10, бонус чисто нови зимни мишлен алпин и още други глезотии
              Дай да видим
              sigpic
              1999 Alfa Romeo 146 1.6 TS Junior -> ex
              2006 Alfa Romeo 159SW 1.9 JTD
              2007 Alfa Romeo Brera 2.4 JTD

Comment

• Колата не е тази с повишената цена с 4 бона ,съвсем друга е
                159 1.9 jtd TI
                156 1.8 ts 99g ex

Comment

Това да не е тази дето беше с проблем и беше оправена .? Или май се бъркам
                  Мне, онази беше с нави, разкъсано табло, разкъсана седалка, без автопилот и т.н.

Comment

• Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
                    Мне, онази беше с нави, разкъсано табло, разкъсана седалка, без автопилот и т.н.

Mм .. значи се бъркам нещо .. гледам ги тука в БГ .. нищо не ми хваща окото и не ми покрива изискванията .. а в Чъжбина са ми многоо над бюджета дано изскочи нещо скоро ..
                    Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
                    Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Mм .. значи се бъркам нещо .. гледам ги тука в БГ .. нищо не ми хваща окото и не ми покрива изискванията .. а в Чъжбина са ми многоо над бюджета дано изскочи нещо скоро ..
                      Чудно ми е защо извън БГ са толкова скъпи а тук толкова по евтини...
                      Това някой може ли да го разясни?

Comment

• Първоначално публикувано от BOBI BooM Покажи съобщение
                        Чудно ми е защо извън БГ са толкова скъпи а тук толкова по евтини...
                        Това някой може ли да го разясни?
                        Защото тук се вкарват кенефи от най-долнопробните морги, които даже не се обявяват в интернет.
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Привет колеги някои има ли инфо за тази ?

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...4&slink=f43tnr

не я видях в темата до сега

Comment

• Първоначално публикувано от invinceble Покажи съобщение
                            Дай да видим
                            Аз на шега го казах, макар че за тия пари бих се замислил доста сериозно, особено след офертата ми за работа извън пределите на родината отпреди 3дни.
                            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                              Защото тук се вкарват кенефи от най-долнопробните морги, които даже не се обявяват в интернет.
                              Вярно е до някъде, но изпадат хубави екземпляри все още. Просто когато някой отиде и купи 10,20 автомобила в пакет от Италия, цената им е съвсем друга от колкото да отидеш и да купиш само 1 автомобил.
                              Трябва доста търпение и търсене за да изпадне нещо хубаво, аз търсех 4 месеца Алфа и накрая не издържах и взех баварче с намерението, че като ми омръзне пак ще мога да го продам и да имам същите пари да си купя Алфа.
                              Тази от Враца наистина изглежда добре на снимки, но съм много предубеден за джамбазите от този регион.
                              Now: 156 2.5 V6 24V
                              Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

• Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
                                Вярно е до някъде, но изпадат хубави екземпляри все още. Просто когато някой отиде и купи 10,20 автомобила в пакет от Италия, цената им е съвсем друга от колкото да отидеш и да купиш само 1 автомобил.
                                Трябва доста търпение и търсене за да изпадне нещо хубаво, аз търсех 4 месеца Алфа и накрая не издържах и взех баварче с намерението, че като ми омръзне пак ще мога да го продам и да имам същите пари да си купя Алфа.
                                Тази от Враца наистина изглежда добре на снимки, но съм много предубеден за джамбазите от този регион.
                                Точно описано, важи за Италия. За другаде не знам. Сега са отпуска всички до 28.08

Comment

Working...
                                X